.

.

Кожен Комплект E-ТИНГ, 5 опаковки, Модни стоп-моушън Дрехи, Мини-Пола и Потници, Облекло за Кукли Барби

Кожен Комплект E-ТИНГ, 5 опаковки, Модни стоп-моушън Дрехи, Мини-Пола и Потници, Облекло за Кукли Барби

BGN 14.90

Сума
На склад

★ Дайте своята Барби съвременната стилни дрехи с помощта на електронна облекло за кукли Барби ★
В този комплект са представени 5 невероятни, тенденцията дрехи, които наистина подчертават стила си на кукли Барби и други кукли на подобни размери.Тези дрехи са изработени ръчно с изключително внимание и се използват като материал мека изкуствена кожа с най-високо качество.
Тези дрехи са идеални за кукли Барби нарастването на 11,5 инча и са подходящи за деца на възраст над 36 месеца под надзора на възрастни.
Какво има В Опаковката
✔5 Върхове
✔5 Прагове
Безопасно Производство
Ние се грижим за безопасността на децата по време на игри с много играчки, както и нашите продукти са изработени от нетоксични материали, рециклирани в съответствие с качеството на производствения процес, за да се избегне промяна в цвета, миризмата, запалимост, свиване и т.н. За разлика от други марки, чиито продукти се обработват с лоши шиене, на хлабав конец и използването на мръсни химикали, нашият производствен процес се извършва с повишено внимание.
Електронна гаранция
Ние се стремим да ви гарантира високо качество и удовлетвореност, което означава, че получавате гаранция, като никой друг.Купи тази облекло за кукли Барби днес.Вие няма да съжалявате, че са инвестирали пари в качествени играчки за вашите деца
Натиснете бутона "Добави в количката" сега и ще получите собствените си дрехи за Барби кукли от 5 опаковки ДНЕС! .

Характеристики

Продукти в категория