.

.

Комплект от две (2) осушительных бутилки със сухи пакети. Всяка алуминиева туба с размер 2 x 4 1/2 съдържа 40 грама портокал силикагел (нетоксичен; не съдържа колбальта), ?

Комплект от две (2) осушительных бутилки със сухи пакети. Всяка алуминиева туба с размер 2 x 4 1/2 съдържа 40 грама портокал

BGN 20.56

Сума
На склад

Комплект от две (2) осушительных бутилки със сухи пакети.Всяка алуминиева туба с размер 2 x 4 1/2 " съдържа 40 грама силикагел iof, който защитава до 3 кубически метра. (Инв #DP40 CAN). Кристали силикагел се отстранява влагата от въздуха!Ток не се изискват.Бутилката отново се активират в продължение на много години защита.Предпазва от конденз, мухъл, корозия и замъгляване.Преносим изсушаване на въздуха Dry-Пакети не се нуждае от електричество.След като опаковката е отворена, тя ще започне да абсорбира влагата.За постигане на най-добри резултати използвайте метална кутия в затворено помещение.Когато кристали в прозореца на дисплея от оранжеви стават тъмно зелени, съдът ще трябва да активирате отново.За да активирате туба, поставете цялата туба на тава за печене и поставете в обикновена фурна при температура 280 градуса по Фаренхайт на 2 часа (ако тя е твърде наситена, максимум до 3 часа).Тези кутийки от един и същ размер, че и изсушаване Pelican 1500 D Peli.

Характеристики

Продукти в категория