.

.

Селфи-стик, [Луксозен монопод] J & D [Алуминиева сплав] [Без батерия] Премиум автопортрет, Прибиращ се Монопод за селфи стик за iPhone 6/6 Plus / 5/4, Samsung Galaxy S6 / S5 / S4 / S3, Note 4/3/2, LG G4

Селфи-стик, [Луксозен монопод] J & D [Алуминиева сплав] [Без батерия] Премиум автопортрет, Прибиращ се Монопод за селфи

BGN 35.23

Сума
На склад

Защо да изберете Js available?
4. Всички нови Js лошо, много сертификати трябва да се подготвят при внос на клиенти.В резултат на това стойността е висока, а цената неподходящая.
2. Без събиране на такси.Въпреки това, традиционните Bluetooth трябва да се презареждат, както и времето на използване на батерията е ограничено, което ще се отрази негативно на вашите дълги пътувания и селфи.
3. Щепсела и да играе.Съвместима с Android и ios.За система Android по-горе 4.2.2 (Отваряне на камерата - в съответствие с настройките на функцията на клавишите за сила на звука - изберете затвор просто е ОК), ако все още не работи, изтеглете камера 360. За система ios по-горе 5.0.1 не се нуждаят от никакви приложения, поставете щепсела в отвора за слушалките и се правят снимки.
Забележка : инструкция за Android Systerm :
1. Отворете камера 2. Изберете настройките на камерата 3. Натиснете клавиш за увеличаване на звука" 4. Изберете "бутон за камерата".

Характеристики

Продукти в категория