.

.

Q-Ink 4 Опаковки за Ricoh GC-41 Heat Transfer SUB Съвместим за многократна употреба Мастило касета Показва Точно Нивото на Мастило с голям Капацитет и Висока Производителност за Ri

Q-Ink 4 Опаковки за Ricoh GC-41 Heat Transfer SUB Съвместим за многократна употреба Мастило касета Показва Точно Нивото

BGN 22.83

Сума
На склад

Преди запечатыванием касети са били тествани на живо принтер, за да се осигури ясен текст и точно възпроизвеждане на цветовете.Можете да го изберете, без никакво колебание.
Ти трябва да Знаете :
1. Моля, потвърдете модел на принтера, преди да поръчате.
2. Ако принтерът не разпознава касети с мастило, моля, извадете мастилниците, внимателно почистете чипове с помощта на ластика, задайте назад и рестартирайте принтера.(Ние ви препоръчваме да се носят ръкавици и да се избегне попадане на допълнителни мастило)
3. 5-звезден обратна връзка в допълнение, мастило преди попълването след 1 хм, 0,5 микрона и 0,2 микрона висшето строг, за да се елиминира напълно явление запушване на печатащата глава.
2. Добра стабилност : в патрона се използват южна корея оригинални висококачествени зелено мастило, мастило добри, не са характеристики на отлагане, цвят трудния, химически стабилен.
3. Добра съвместимост : физични и химични свойства на касети с мастило за използване на строги тестове, анализ и проучване на физически и химически показатели и цветове са по-оригинални мастиленоструйни касети, при 100% съвместимост с оригинални мастило, выплевывайте чернильную точка винаги гладка, хомогенна, прозрачна.

Характеристики

Продукти в категория