.

.

J БУТИК ШАБЛОНИ Марокански Модел Казабланка Шаблони - Дребния Мащаб - за многократна употреба Шаблон за Производство на мебели за вашия интериор, стаите в собствени

J БУТИК ШАБЛОНИ Марокански Модел Казабланка Шаблони - Дребния Мащаб - за многократна употреба Шаблон за Производство

BGN 22.89

Сума
На склад

Шаблони идеално за всички видове бродерия и декорация на стени със собствените си ръце.
шаблони - това е идеалният метод за начинаещи, което позволява на своите ръце, да се създаде модерен и ефектен дизайн начин с помощта на ситопечат.Стенен листове - това са прости за използване проекти "Направи си сам", идеални за начинаещи трафаретчиков.
На листа се нанасят не само на стените, използвайте ги за подове, тавани, мебели, килими, платно, поделках, тъкани и много други!
Нанасяне на шаблон на плат : Използвайте "бисквитка катер" боя за тъкани или просто добавете текстилна среда към всеки акрилна боя, за да я направи подходяща за отпечатване на шаблон на плат.Използвайте шаблони на скатертях, занавесках, възглавници, салфетки и много други.
Шаблони на мебели : Листове са подходящи за нанасяне на рисунка върху почти всякаква твърда повърхност, включително мебели.Преобразите плота, скрин или на вратата на шкафа с помощта на боя и шаблон.
Шаблони много по добри от винилови стикери за стена (прозорец винетка), тъй като шаблон може да се използва отново и отново, за да биологично озарява цялата стая, и, освен това, можете да направите това в избрания от вас цвят, който ще допълни вашия интериор.
Нашите шаблони могат да се използват с безкраен брой начини, места и комбинации.Благодарение на хиляди дизайнерски възможности, J BOUTIQUE STENCILS прави си дизайнерски проекти достъпни, като същевременно се насърчава максимален творчески подход!
Допълнителни дизайнерски шаблони : www./shops/JBOUTIQUESTENCILS .

Характеристики

Продукти в категория