.

.

Звукова карта Luvfun AC2 с алуминиеви външни USB-аудиоадаптером с 3.5 мм конектори за стереонаушников и моно микрофон (чипсет C-Media CM100B, Plug-N-Play, съвместим с Windows, Mac, Linux и PS3/4)

Звукова карта Luvfun AC2 с алуминиеви външни USB-аудиоадаптером с 3.5 мм конектори за стереонаушников и моно микрофон

BGN 31.50

Сума
На склад

Описание :
Аудиоадаптер TROND AC2 USB, оборудван с напреднала технология за C-Media IC (чип CM100 B), снабден с конектор за стереонаушников и моно-микрофонным вход.Той може да се придвижва неисправную звукова карта или дефектни аудиопорт 3,5 мм вашия лаптоп / десктоп система и възстановяване на функцията на звука за вас.
Междувременно, много лаптопи или ультрабуки обединяват за слушалки и микрофон само в един аудио жак 3,5 мм. С аудиоадаптером TROND AC2 вашата традиционната слушалка все още може да се използва на вашите лаптопи.Просто включете и започнете да играете и да започнете да се наслаждавате на простота и превъзходен звук, който ви предлага TROND AC2.
Характеристики :
- Спецификация, високоскоростен USB 2.0
- Обратна съвместимост с USB 1.1
- Конектори : USB type A конектор за стереовыхода, жак за микрофонного вход
- Храна от гуми; външно захранване не е необходимо
- Щекер
- Ако микрофон, очевидно, не се работи, а имате микрофон TS, за адаптиране на микрофона от TS към TRS е необходим 3,5 мм (1/8 инча) адаптер от моно към стерео.
- Повечето операционни системи поддържат няколко аудиовыходов, но позволяват едновременно включване само на един от тях.По този начин, този ръчен стъпка избор на правилния аудио изход с помощта на вградения в операционната система на панела за контрол на звука е от съществено значение.
- За някои компютри, моля, щракнете двукратно върху иконата на звука от контролния панел и изберете USB аудио устройството като устройство по подразбиране.В противен случай USB-аудиоадаптер TROND AC2 не може да работи в режим plug-N-play.

Характеристики

Продукти в категория