.

.

HooAMI Мотоциклет Колоездач Цилиндър Урна За Кремация Колие Паметник Висулка На Паметта Пепелта На Притежателя, - Безплатна Гравиране

HooAMI Мотоциклет Колоездач Цилиндър Урна За Кремация Колие Паметник Висулка На Паметта Пепелта На Притежателя, - Безплатна

BGN 22.64

Сума
На склад

Украса за кремация Хуами
* Искате ли да намерите украшение, което винаги може да съхранявате вашите сувенири?Това е същият!
* Това е Запомнящо се бижу отваря и ви позволява да поставите вътре в малко количество кремирани останки.
* Незабравим огърлица се използва като чудесен начин да се увековечи паметта за изгубено любимия си човек, като по този начин помага да винаги да има при себе си част на вашия любим човек.Че помага на тачат паметта за добре живели живот.
* Тя може да се използва за съхранение на смачкани цветове, направления на косата, мръсотия или пясък от едно незабравимо място или всеки друг малка обекта, който искате да запазите близо до сърцето си.
* Прекрасни спомени и паметници.Това бижу може да носи, или да сложите в дома си в елегантна витринном купола или ковчега за бижута.Вземете спомени от живота на най-хубавата любов със себе си, където и да отидете.
Това е идеалното колие-урна за майка, баща, съпруг, съпруга, сестра, брат, на семейството и приятелите си, за да пази от нас.
Конкурентоспособността на нашия магазин.
Прекарвайте по-малко, но се повече - това е нещо, което ние посвещаваме себе си.
Отлично обслужване на клиенти, за всеки въпрос или мисъл, просто не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в нормален режим на работа в рамките на 24 часа и да ви предложим отлично обслужване.

Характеристики

Продукти в категория