.

.

Леки стерео слушалки Panasonic Premium с допълнителни бас с вградено дистанционно управление и микрофон

Леки стерео слушалки Panasonic Premium с допълнителни бас с вградено дистанционно управление и микрофон

BGN 38.90

Сума
На склад

Наскоро разработени от 50-миллиметровые високоговорители осигуряват широко, балансирано и точно възпроизвеждане на звука за изключително слушане.Лека конструкция покритие осигурява комфортно слушане в продължение на дълъг период от време.
Слушалките са оборудвани с 50 мм драйвери с неодимовыми магнити, предназначени за осигуряване на мощен бас и ясни висококачествена характеристики.Леки режийни слушалки Panasonic Premium-клас
Леки стерео слушалки премиум-клас на Panasonic осигуряват високо качество на звучене на лек и удобен корпус, който идеално подхожда за живот в движение.Също така е съвместима с устройства на Apple.
50 мм, Задвижващи устройства
Наскоро разработени от 50-миллиметровые високоговорители осигуряват широко, балансирано и точно възпроизвеждане на звука за изключително слушане
Мощен бас
Специално разработени високоговорители с высокоэнергетическими неодимовыми магнити осигуряват дълбок, мощен бас, който перфектно допълва популярни музикални жанрове днес.
Двойно Сгъваема Конструкция
Компактен за преносимост, но осигуряваща гъвкавост слушане, дизайн с двойно разгъване осигурява лесна преносимост
Вграден микрофон и кабел за управление
Идеалният спътник за персонализация на вашия Iphone вградена дистанционно управление с микрофон осигурява персонални музика и функции за повикване.

Характеристики

Продукти в категория