.

.

Обръчи и Панти От Сребро с Тъкани Цвете Маргаритки На Пръста На крака

Обръчи и Панти От Сребро с Тъкани Цвете Маргаритки На Пръста На крака

BGN 20.06

Сума
На склад

Изработен от сребро, злато флаш сребро или розова флаш сребро
Тези три блестящи камъка символизират миналото, настоящето и бъдещето.Ние разбираме колко важно е да се украси, за да допълни облекло на жените, затова при нас има такива разнообразни и вълнуващи продукти по избор.ПРЪСТЕНИ ЗА КРАКА С ОБРЪЧА, И ПАНТИ, ИЗРАБОТЕНИ От СРЕБРО ПРОБА 925
Това е пръстен на пръста, изработени от сребро 925 проба.
ОБРЪЧИ И ПАНТИ СЪЗДАВАТ БИЖУТА, КОИТО ГОВОРЯТ ЗА ВАШИЯ ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА МОДА
Пръстените на пръстите на краката винаги ще се превърне в идеален подарък за всяка жена винаги се стреми да попълни колекцията си от нови и интересни неща. Клиентът винаги, Винаги е Прав!
2 - Всички бижута трябва да бъдат подбрани ръчно и внимателно проверени преди да изпратите
3 - Гарантирано удовлетворение Или връщане на вашите пари!.
възможности :
Стерлинговое сребро проба 925
различава изящен и елегантен дизайн
Това е елегантен пръстен на пръста си, украсена с тъкани цвете маргаритки.Независимо дали Годишнина, сватба, Сладки шестнадесет години или повече - пръстени за пръстите на краката винаги ще се превърне в идеален подарък!Нашите бижута ще станат ваши нови модни аксесоари.Ние сме специализирани в това, за да носят само най-добрите бижута с високо качество. Защо?Защото той е създаден от векове и винаги можете да го носите както всеки ден, така и за специални поводи.Погледна към нашата богата колекция от декорации от най-различни стилове, можете да намерите всичко, което ви трябва.Стерлинговое сребро - един от най-добрите материали за производството на изящни бижута.

Характеристики

Продукти в категория