.

.

Златна Гривна Bria Lou с Кубинската на Веригата, 7,5 см

Златна Гривна Bria Lou с Кубинската на Веригата, 7,5 см

BGN 34.65

Сума
На склад

Това е класически заоблени кубински гривна-верига, която е перфектният аксесоар.Той има брилянтна триизмерна златен завършек и не накърняват или за удължено носене
Бриа Лу = "Всеки ден, вдъхновен".
"Всеки ден" това е точно така; Всеки ден - независимо от време, събитие или повод.От класически дизайни, които придават на правилния стил на вашия гардероб от 9 до 5, до невероятни "единствени по рода си, в много отношения" неща, които заслепяват от здрач до зори.
.. И са вдъхновени от тънкостите и креативни нюанси, които отличават нашите колекции.Например, с елементи на кристали Сваровски използвани в нашите дизайнерски акцент .. усещане за качество, която прилича на тази за нивото на майсторство, обикновено ассоциирующемся с изделията на стойност стотици, ако не хиляди долара повече .. нашите внимателно подбрани скъпоценни камъни, метали и материали - всичко това се събира заедно, за да създаде безупречна комбинация от спиращ дъха стил и не по-малко впечатляващ "субстанция".
Сега, когато знаете какво означава името ни, ето какво означава това.."Бриа" на повечето езици означава празник на живота, енергия и spontaneity..in накратко за разликата между обикновените и необикновена.. "Лу" - това е името, ассоциирующееся с "креативни и артистичными видове, които се справят добре в самовыражении".
Надявам се, че ти живееш всеки ден.Вдъхновен от .. Любезно предоставен от Бриа Лу!
.

Характеристики

Продукти в категория