.

.

EleQueen Стерлинговое Сребро 925 Проба, Пълен Кубичен Цирконий, Двойно Колие с Отложено във формата на Крило на Ангел, Прозрачно, 16,5 + 1,3 Удължител

EleQueen Стерлинговое Сребро 925 Проба, Пълен Кубичен Цирконий, Двойно Колие с Отложено във формата на Крило на Ангел,

BGN 38.20

Сума
На склад

За Сребро 925 проба
Стерлинговое сребро - ценен метал, не са ценени в цялата история, за неговата красота, дълголетие, естествена асептичность и неподвластность време.И е чудесен избор за хора с чувствителна кожа, за да закупите бижута от чисто сребро на върха на други видове метали, особено за пиърсинг на ушите.
Означен стандарт 925, той се отнася към съдържанието на сребро в метала на 92,5%, а останалите 7,5% обикновено се състоят от други метали, което не променя цвета на сребро, но повишава неговата твърдост.Тъй като 99,9% чисто сребро, като правило, е твърде мек за бижута, и вие можете лесно да навеждането, надраска или повреди, затова изделия от сребро 925 проба много по-чести и популярни.
Грижа За Бижута от Сребро
* Съхранявайте го в ковчега, за бижута или матерчатом торбата, за да се избегне окисляване, когато не го носите.
* стойте далеч от други метални орнаменти при носене, за да се избегне сблъсък или износване.
* Избягвайте директен контакт с агресивни химикали като белина или домашни почистващи средства, и дори с дървени повърхности.
* Използвайте сребърен полировальную кърпа, за да избършете я, ако тя окислилась и се превърна в черно, за да се запази блясъка.

Характеристики

Продукти в категория